Spring naar content

Wat is steviger? Een voorgevormde BH of een beugel BH?

Vaak horen wij: ja maar een voorgevormde bh is toch juist steviger? Het tegenovergestelde is waar. Een niet voorgevormde bh geeft je meer ondersteuning door de driedelige cup. De cup naden zorgen ervoor dat je borsten heel mooi van de zijkant naar voren worden gelift, en de bovenkant van de cups sluit altijd aan op je borst. Daarnaast sluit vaak het middenstuk van de bh bij een grotere cup maat beter aan op het borstbeen en geeft de zijkant van de bh extra support naar voren.

Waar een voorgevormde cup precies op je borst moet aansluiten omdat er al een vorm in zit, is dit bij een niet-voorgevormde cup niet het geval. Geen last meer van ruimte tussen de borst en cup: deze bh’s sluiten perfect aan op de natuurlijke vorm van je borst.

Ten slotte: naast het comfortabele gevoel en de goede steun zijn niet-voorgevormde bh’s ook erg sexy. Het luxe kant geeft een mooie uitstraling. Beetje extra zelfvertrouwen nodig? Go for it!

MEER

Lingerie trends najaar 2023

Deze winter zien we heel veel extra (sier) bandjes in de lingerie. De vaak afneembare bandjes accentueren je vrouwelijke decolleté….

31 okt 2023
lees verder

Nieuwe nachtmode & huispakken seizoen!

Ondertussen hangt de winkel vol met onze prachtige nachtmode collecties! Het wordt nu toch echt kouder, dus misschien ben je…

18 okt 2023
lees verder

Feest: 10 jaar Lingerie Zwolle!

Wij bestaan dit jaar eigenlijk al 20 jaar, maar 10 jaar geleden is de naam LinCherie Zwolle aangepast in Lingerie…

02 sep 2023
lees verder