Spring naar content

Verzenden en retourneren

VERZENDEN

Als je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, heb je jouw bestelling de volgende dag in huis.* Let op: dit geldt voor werkdagen. Bestel je op vrijdag, is het afhankelijk van koerier en woonplaats of er zaterdag of maandag/dinsdag geleverd word.

Sameday delivery als je in Zwolle woont, dan geldt op werkdagen voor 16:00 uur besteld is dezelfde avond bezorgd!

Je betaalt bij Lingerie-Badmode € 5.95 verzendkosten binnen Nederland en bij besteding van € 100,- of meer betalen wij de verzendkosten. Voor buitenland hebben wij standaardtarief van €8,95.

De pakketten worden bij ons opgehaald door Cycloon. In de meeste steden worden de pakketten ook door Cycloon op de fiets bezorgd. Is dit niet mogelijk dan wordt het pakket overgedragen aan DHL. Zij bezorgen onder dezelfde leveringsvoorwaarden.

Logo Cycloon

*Woon je op de Wadden eilanden of onderin Zeeland? Dan wordt de bestelling overgedragen aan DHL. De levering van het pakketje kan dan iets langer duren.

RETOURNEREN

Indien je artikelen wilt retourneren, kan dat binnen 14 dagen na de datum dat je de goederen ontvangen hebt.

  1. Bij de bestelling wordt een retour formulier meegeleverd. Dit retourformulier dien je volledig ingevuld mee retour te zenden.
  2.  Indien wij je retour in goede orde (ongebruikt, met originele labels en zonder beschadigingen, bij voorkeur in originele verpakking) ontvangen, ontvang je binnen vijf werkdagen het aankoopbedrag terug op het rekeningnummer waarmee je de bestelling hebt voldaan. Heb je betaald met een creditcard? Het terugstorten van een creditcardtransactie kan langer duren dan bij andere betaalmethoden.  Dit komt doordat het via het systeem van de creditcard leverancier gaat en via de systemen van de creditcardmaatschappijen. Het bedrag  zal uiterlijk binnen 14 dagen op het creditcard statement staan. (Dit is het overzicht waar alle transacties van de creditcard terug te zien zijn.)
  3. Je kunt de retour op eigen kosten retour sturen naar het onderstaande postadres in Zwolle. Je bent zelf aansprakelijk voor de aankomst van de retourzending. Wij raden je dan ook aan om het bewijs van verzending goed te bewaren. Op je verzendbewijs staat een barcodenummer waarmee het pakket traceerbaar is, zo is altijd direct te achterhalen waar je pakketje zich bevindt.
  4. Artikelen met 60% of hogere korting kunnen helaas niet retour. Wij geven dit van te voren duidelijk aan om misverstanden te voorkomen. Als kleine ondernemer is het niet rendabel om tegen deze lagere inkomsten ook nog alle extra kosten voor het retourproces te dragen. Wij vragen jullie begrip hiervoor en mocht je dit niet fijn vinden bestel dan deze items niet. Uiteraard geldt bij de andere items zowel nieuw als met korting tot 50% ons algemene retourbeleid.

OMRUILINGEN

Indien je artikelen wilt ruilen, kan dat binnen 14 dagen na de datum dat je de goederen ontvangen hebt.

Wil je een artikel omruilen, dan stuur je het te ruilen artikel retour op de bovengenoemde wijze. Je ontvangt dan je aankoopbedrag binnen tien werkdagen terug op het rekeningnummer waarmee je de bestelling hebt voldaan. Je kunt online het juiste artikel opnieuw bestellen.

RETOUREN OF OMRUILEN IN DE WINKEL

Het is ook mogelijk om artikelen te retourneren of ruilen in de winkel. Neem dan de factuur mee naar de winkel. Het geld wordt terug gestort op dezelfde manier als je betaald hebt. Het is dus niet mogelijk om de artikelen om te ruilen voor contant geld.

Vragen over het retourneren of ruilen van je bestelling bij Lingerie-badmode.nl? Neem contact met ons op via: info@lingerie-badmode.nl of 038-4212029