Spring naar content

Wastips voor het wassen van je lingerie

Het wassen van bh’s wordt altijd geadviseerd om dat op de hand te doen. Dit staat ook altijd op de wasvoorschriften in je etiket van je bh. Je BH gaat langer mee als je hem wast met de hand. Kies je toch voor machine (eigen risico), gebruik dan zeker een waszakje en een fijn wasmiddel. Was je BH nooit warmer dan 30°. Gebruik geen ‘wol’ wasprogramma. Doe de wasmachine ook niet te vol, anders komt de bh in de verdrukking en kunnen beugels verbuigen.  Stop je BH nooit in de droogtrommel en vermijd ook het drogen in de volle zon of in de buurt van een andere intense warmtebron (radiator). Leg je BH het best gewoon recht te drogen. Berg je bh’s ook liggend op en vouw deze niet in elkaar, zo houd je de vorm het beste in je bh.

HOE VAAK WAS JE EEN BEHA HET BESTE?

Er zijn vrouwen die elke 2 dagen een schone beha uit de kast halen, andere elke week…

Wanneer een beha moet gewassen worden, hangt echt af van vrouw tot vrouw. Sommige vrouwen zweten nu eenmaal sneller dan andere, waardoor de kledij en dus ook lingerie sneller toe zal zijn aan een wasbeurt. Ook al ziet de bh er goed uit of ruikt het niet, verkijk je er niet op, een bh kan heel veel bacteriën gaan zitten.

MEER

Draag jij al een goede sport bh?

Een sport BH is speciaal ontworpen om schokken tijdens het bewegen op te vangen. Daarnaast geeft deze bh optimale ondersteuning…

17 mei 2024
lees verder

Lingerie & badmode trends voorjaar 2024

Wauw de winkel hangt ondertussen vol met de prachtige voorjaarscollecties van o.a. Prima Donna, Marie Jo, Mey, Aubade & Lingadore!…

08 apr 2024
lees verder

Lingerie trends najaar 2023

Deze winter zien we heel veel extra (sier) bandjes in de lingerie. De vaak afneembare bandjes accentueren je vrouwelijke decolleté….

31 okt 2023
lees verder