Spring naar content

WASTIPS voor badkleding

Voor langer behoud van je badkleding hebben wij enkele wastips.

  1. Wassen met handwarm water. Niet uitwringen of persen, maar nat ophangen om te drogen. Binnen of in de schaduw. Niet in de zon.
  2. Milde wasmiddelen gebruiken. Geen bleekmiddel. Badkleding niet droog reinigen.
  3. Badkleding niet wassen/drogen in uw wasmachine of wasdroger. Wil je dit toch een keer doen bijvoorbeeld na je einde van de vakantie, gebruik dan milde wasmiddel en een kort programma op 30 graden.
  4. Badkleding niet vochtig opruimen. Geen vochtige badkleding in een plastic (luchtdichte) tas meenemen. Vochtige badkleding niet samenvouwen.
  5. Tijdens het dragen van badkleding geen shampoo gebruiken bij het wassen en uitspoelen van uw haar.
  6. Kleurvastheid is niet te garanderen. Chloorwater, zonnebrandolie, bodylotions en zeewater zijn van invloed op de kleuren. Sommige tinten kunnen overdragen als het nat is. Gebruik van badkleding in sauna’s, solaria’s, stoom- en bubbelbaden raden wij af.
  7. Transpiratie tast elastische garens aan. Ons advies: wissel regelmatig van badkleding.
  8. Glijbanen, watersluizen en surfsuits kunnen schade veroorzaken aan badkleding.

MEER

Draag jij al een goede sport bh?

Een sport BH is speciaal ontworpen om schokken tijdens het bewegen op te vangen. Daarnaast geeft deze bh optimale ondersteuning…

17 mei 2024
lees verder

Lingerie & badmode trends voorjaar 2024

Wauw de winkel hangt ondertussen vol met de prachtige voorjaarscollecties van o.a. Prima Donna, Marie Jo, Mey, Aubade & Lingadore!…

08 apr 2024
lees verder

Lingerie trends najaar 2023

Deze winter zien we heel veel extra (sier) bandjes in de lingerie. De vaak afneembare bandjes accentueren je vrouwelijke decolleté….

31 okt 2023
lees verder