Spring naar content

Summervibes | bikini’s, badmode en de fijnste strandjurkjes

Of je deze zomer met je billen op een tropisch strand belandt, een heerlijk vakantieadresje in Nederland hebt gevonden of geniet in eigen tuin… Een mooi badpak, bikini of jurkje hebben we wel verdiend! In deze blog neem ik je mee in trends en tips.

Trendy badpakken

Een badpak oudbollig? Dat geldt al láng niet meer. Sterker nog, ze zijn supertrendy en daarbij heel fijn voor je figuur. Een badpak waar ik enorm fan van ben is de besteller van TC WOW. Beschikbaar in meerdere kleuren en prints. Door de verschillende manieren waarop je dit badpak kunt dragen, is het voor alle figuren geschikt. Brede heupen hebt, volle borsten, juist een kleinere cup of een buikje die je liever wilt bedekken… Dit badpak is altijd goed. Ook helemaal leuk met een rokje of shortje erover. Zo creëer je een badpak en top in één.

Badpak TC WOW €89,95

Bikini booty

Ga je liever voor een bikini? Dan kan het kiezen van het juiste broekje soms lastig zijn. Het allerbelangrijkste is dat jij je fijn voelt. Met de juiste keuze qua bikinibroekje leg je het accent op de juiste plaats.

Heb je bijvoorbeeld smallere schouders en ben je breder op heupen? Dan is een smaller broekje geschikt. Ook kan je kiezen voor broekje die je op de heupen een beetje kan ‘fronsen’ en stylen op maat. Met touwtjes bijvoorbeeld. Zo maak je het broekje perfect passend bij jouw figuur. Ben je juist smaller op de heupen? Dan is het mooi om een broekje te kiezen die wat breder is. Hierdoor komt de verhouding met je bovenlichaam meer in balans.

Het bekende Brazilian-broekje staat prachtig als je volle, ronde billen hebt. En dan heb ik zeker niet alleen over strakke billen! Wees trots op je volle booty. Een High-waist broekje, kan een eventueel buikje mooi inpakken. Je kunt dan kiezen voor een broekje breed valt om je billen, maar ook voor een hoger broekje die juist smal op de bil valt, zoals broekjes van Seafolly en BARTS.

1. Cyell – Azure Sky 2. Beachlife – Lilac 3. Cyell – Paradise

Strandjurkjes

Op vakantie is het lekker om een jurkje aan te trekken over je badpak of bikini. Of kies voor een mooie tuniek tijdens een lunch. Met een leuk slippertje eronder ben je meteen klaar voor tripje door een mooie stad of om te slenteren door idyllische Spaanse dorpjes. Oh, ik kan niet wachten!

1. Beachlife 2. Prima Donna Swim 3. Marie Jo Swim

Heb je hulp nodig bij een nieuwe bikini, badpak of een leuk jurkje? Loop gerust even binnen, we helpen je graag!

MEER

Nieuwe badmode seizoen 2023

Wij zijn al even begonnen met het nieuwe badmode seizoen. De winkel hangt al vol met badpakken, bikini’s, strandjurkjes en…

06 feb 2023
lees verder

All i want for Christmas is sexy lingerie

Luxe lingerie voor de feestdagen! Wie wil er nou niet verwend worden met een mooi cadeautje onder de kerstboom? Niet…

16 dec 2022
lees verder

Nieuwe collega, even voorstellen…

Ik ben Vivian 35 jaar, kom uit Zwolle en woon hier samen met mijn partner, dochter en zoontje. Misschien dat…

02 dec 2022
lees verder