Spring naar content

Slips

Iedereen draagt een slip, maar wat voor een blijft een persoonlijke keuze en hangt af van het draag moment en je kleding keuze. Voor iedere slip  valt wat te zeggen en eigenlijk mogen deze slips allemaal niet in je kast ontbreken.

RIO SLIP / HEUP SLIP

De slip is perfect te dragen als dagelijkse lingerie. Vanwege de klassieke uitstraling en het comfortabele gevoel is de slip een goede basis voor iedere vrouw. De slip heeft een driehoekige snit en bedekt de billen volledig. Vanwege de hoge beenuitsnijding lijken de benen lager en slanker bij het dragen van een slip.  Perfect als dagelijkse slip onder een broek, rok of een niet-aansluitende jurk. Klik hier om alle rio slips te bekijken.

TAILLE SLIP

 Naast de gewone slip is er ook de taille slip. Deze slip valt wat hoger in de taille en is perfect om een klein buikje mee te verbergen. Ideaal te dragen onder een rok, een jurk of een hoge taille broek. Klik hier om alle taille slips te bekijken.

SHORT

De short oogt sportief en is uiterst comfortabel. Het model is recht aan de voorkant en loopt door naar achter zodat de billen volledig bedekt zijn. De short wordt middelhoog, tussen de heupen en taille gedragen en is daarom perfect voor onder een nauw aansluitende jurk of rok. Klik hier om alle shots te bekijken.

HIPSTER

Op zoek naar een verleidelijke slip? De hipster is de perfecte keuze! De billen worden slecht gedeeltelijk bedekt bij het dragen van de hipster. De hipster wordt middelhoog tussen de heup en taille gedragen. Aan de voorkant is de slip iets uitgesneden wat zorgt voor optisch langere benen. Klik hier om alle hipsters te bekijken

STRING

De string is al jaren lang een klassieker. Strings zijn kleine slips die tussen de bilnaad lopen, waardoor de billen bijna of volledig bloot zijn. Strings zijn ideaal voor onder een jeans of een nauw sluitende jurk omdat je dan geen lijntjes op je billen ziet. De string laat je beenlengte langer lijken. Klik hier om alle strings te bekijken.

MEER

De favoriete items van Lineke en Britt

Nieuwsgierig naar de favoriete items van onze medewerkers? Deze keer vertellen Lineke en Britt je over de fijnste basics en…

07 okt 2022
lees verder

VACATURE: Weekend kracht  

Ben je op zoek naar een bijbaantje in het weekend? Zit jij in je examen jaar, of wil jij naast…

04 apr 2022
lees verder

VACATURE: lingerie styling adviseur

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je zin om weer eens wat anders te doen? Voor…

25 feb 2022
lees verder