Spring naar content

Slips

Iedereen draagt een slip, maar wat voor een blijft een persoonlijke keuze en hangt af van het draag moment en je kleding keuze. Voor iedere slip  valt wat te zeggen en eigenlijk mogen deze slips allemaal niet in je kast ontbreken.

RIO SLIP / HEUP SLIP

De slip is perfect te dragen als dagelijkse lingerie. Vanwege de klassieke uitstraling en het comfortabele gevoel is de slip een goede basis voor iedere vrouw. De slip heeft een driehoekige snit en bedekt de billen volledig. Vanwege de hoge beenuitsnijding lijken de benen lager en slanker bij het dragen van een slip.  Perfect als dagelijkse slip onder een broek, rok of een niet-aansluitende jurk. Klik hier om alle rio slips te bekijken.

TAILLE SLIP

 Naast de gewone slip is er ook de taille slip. Deze slip valt wat hoger in de taille en is perfect om een klein buikje mee te verbergen. Ideaal te dragen onder een rok, een jurk of een hoge taille broek. Klik hier om alle taille slips te bekijken.

SHORT

De short oogt sportief en is uiterst comfortabel. Het model is recht aan de voorkant en loopt door naar achter zodat de billen volledig bedekt zijn. De short wordt middelhoog, tussen de heupen en taille gedragen en is daarom perfect voor onder een nauw aansluitende jurk of rok. Klik hier om alle shots te bekijken.

HIPSTER

Op zoek naar een verleidelijke slip? De hipster is de perfecte keuze! De billen worden slecht gedeeltelijk bedekt bij het dragen van de hipster. De hipster wordt middelhoog tussen de heup en taille gedragen. Aan de voorkant is de slip iets uitgesneden wat zorgt voor optisch langere benen. Klik hier om alle hipsters te bekijken

STRING

De string is al jaren lang een klassieker. Strings zijn kleine slips die tussen de bilnaad lopen, waardoor de billen bijna of volledig bloot zijn. Strings zijn ideaal voor onder een jeans of een nauw sluitende jurk omdat je dan geen lijntjes op je billen ziet. De string laat je beenlengte langer lijken. Klik hier om alle strings te bekijken.

MEER

De favoriete items van Geraldine en Judith

Nieuwsgierig naar de favoriete items van onze medewerkers? Geraldine en Judith vertellen je over de fijnste basics en favoriete bh’s….

27 okt 2021
lees verder

Nieuw seizoen? Garderobe check: dit móet je in je kast hebben

Oké. Misschien wil je er nog niet aan denken. Maar een nieuw seizoen breekt langzaam aan. Voor veel vrouwen geldt…

26 aug 2021
lees verder

Summervibes | bikini’s, badmode en de fijnste strandjurkjes

Of je deze zomer met je billen op een tropisch strand belandt, een heerlijk vakantieadresje in Nederland hebt gevonden of…

18 mei 2021
lees verder