Spring naar content

On trend: de niet-voorgevormde bh’s

Steeds vaker zien we niet-voorgevormde bh’s terugkomen. Ga jij meestal voor een voorgevormde bh omdat je het gevoel hebt dat dit een mooiere vorm geeft of meer steun biedt? Dan raad ik je tóch aan eens een niet-voorgevormde bh te proberen. Ik vertel je 4 redenen waarom je de niet-voorgevormde bh zeker een kans moet geven.

  • De opvatting dat een voorgevormde cup steviger is dan een niet-voorgevormde bh is een fabeltje. Een voorgevormde cup bestaat vaak uit één deel. Een voordeel hiervan is dat de cup vaak naadloos en vooral glad is. Maar de niet-voorgevormde bh heeft vaak een 3-delige cup of 3 naden waardoor de borst supermooi gevormd wordt en het veel stevigheid biedt. Méér stevigheid dan een voorgevormde bh.
  • Waar een voorgevormde cup precies op je borst moet aansluiten omdat er al een vorm in zit, is dit bij een niet-voorgevormde cup niet het geval. Geen last meer van ruimte tussen de borst en cup: deze bh’s sluiten perfect aan op de natuurlijke vorm van je borst.
  • De niet-voorgevormde bh is voor grotere én kleinere borsten geschikt. Heb je kleinere borsten en wil je meer ronding laten zien? Dan kan je beter kiezen voor een voorvormde of push-up cup. Maar iedere vrouw is prachtig, en ook met een kleine cup kan je prima kiezen voor een niet voorgevormde cup. Ook de bralette is trouwens perfect: een niet-voorgevormde bh, zonder beugel. Supersexy en comfortabel. Win-win!
  • Ten slotte: naast het comfortabele gevoel en de goede steun zijn voorgevormde bh’s ook erg sexy. Het luxe kant geeft een mooie uitstraling. Beetje extra zelfvertrouwen nodig? Go for it!
Love Stories – Marie Jo

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste bh? Kom langs in onze winkel. We helpen je graag.

MEER

VACATURE: Weekend kracht  

Ben je op zoek naar een bijbaantje in het weekend? Zit jij in je examen jaar, of wil jij naast…

04 apr 2022
lees verder

VACATURE: lingerie styling adviseur

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je zin om weer eens wat anders te doen? Voor…

25 feb 2022
lees verder

De favoriete items van Geraldine en Judith

Nieuwsgierig naar de favoriete items van onze medewerkers? Geraldine en Judith vertellen je over de fijnste basics en favoriete bh’s….

27 okt 2021
lees verder