Spring naar content

On trend: de niet-voorgevormde bh’s

Steeds vaker zien we niet-voorgevormde bh’s terugkomen. Ga jij meestal voor een voorgevormde bh omdat je het gevoel hebt dat dit een mooiere vorm geeft of meer steun biedt? Dan raad ik je tóch aan eens een niet-voorgevormde bh te proberen. Ik vertel je 4 redenen waarom je de niet-voorgevormde bh zeker een kans moet geven.

  • De opvatting dat een voorgevormde cup steviger is dan een niet-voorgevormde bh is een fabeltje. Een voorgevormde cup bestaat vaak uit één deel. Een voordeel hiervan is dat de cup vaak naadloos en vooral glad is. Maar de niet-voorgevormde bh heeft vaak een 3-delige cup of 3 naden waardoor de borst supermooi gevormd wordt en het veel stevigheid biedt. Méér stevigheid dan een voorgevormde bh.
  • Waar een voorgevormde cup precies op je borst moet aansluiten omdat er al een vorm in zit, is dit bij een niet-voorgevormde cup niet het geval. Geen last meer van ruimte tussen de borst en cup: deze bh’s sluiten perfect aan op de natuurlijke vorm van je borst.
  • De niet-voorgevormde bh is voor grotere én kleinere borsten geschikt. Heb je kleinere borsten en wil je meer ronding laten zien? Dan kan je beter kiezen voor een voorvormde of push-up cup. Maar iedere vrouw is prachtig, en ook met een kleine cup kan je prima kiezen voor een niet voorgevormde cup. Ook de bralette is trouwens perfect: een niet-voorgevormde bh, zonder beugel. Supersexy en comfortabel. Win-win!
  • Ten slotte: naast het comfortabele gevoel en de goede steun zijn voorgevormde bh’s ook erg sexy. Het luxe kant geeft een mooie uitstraling. Beetje extra zelfvertrouwen nodig? Go for it!
Love Stories – Marie Jo

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste bh? Kom langs in onze winkel. We helpen je graag.

MEER

Draag jij al een goede sport bh?

Een sport BH is speciaal ontworpen om schokken tijdens het bewegen op te vangen. Daarnaast geeft deze bh optimale ondersteuning…

17 mei 2024
lees verder

Lingerie & badmode trends voorjaar 2024

Wauw de winkel hangt ondertussen vol met de prachtige voorjaarscollecties van o.a. Prima Donna, Marie Jo, Mey, Aubade & Lingadore!…

08 apr 2024
lees verder

Lingerie trends najaar 2023

Deze winter zien we heel veel extra (sier) bandjes in de lingerie. De vaak afneembare bandjes accentueren je vrouwelijke decolleté….

31 okt 2023
lees verder