Spring naar content

Nieuwe badmode seizoen 2023

Wij zijn al even begonnen met het nieuwe badmode seizoen. De winkel hangt al vol met badpakken, bikini’s, strandjurkjes en dagelijks pakken wij weer leuke nieuw items uit! Wij worden hier heel blij van en jullie ook, want de eerste items zijn al uitverkocht!! Vorig jaar ging de badmode zo hard de winkel uit, dus dit jaar hebben wij nog meer ingekocht, zodat wij nog meer klanten blij kunnen maken! Kom je snel een kijkje nemen? Hieronder een kleine impressie van de kenmerken van de nieuwe badpakken. Wat zien we veel en wat zijn de bijzondere eigenschappen van deze badpakken?

Printjes en kleuren

Heel veel verschillende printjes en kleuren zien we in de badmode. Van roze, paars en oranje tot groen, geel en veel verschillende blauwtinten. Naast de printjes is er ook genoeg effen, met juist een klein werkje in de stof of een mooi detail wat een badpak heel elegant kan maken.

Cyell – Miraclesuit – Prima Donna – Sunflair

Pasvorm

Heel veel verschillende pasvormen zien we dit seizoen. Wil je juist wat meer decolleté of toch je borst iets meer bedenkt? Graag corrigerend, zodat je net je buikje wat kan verhullen? De geweldige crossover badpakken van Miraclesuit zorgen ervoor dat jij het optimale uit je figuur haalt! Wisten jullie dat de badpakken van Miraclesuit gemaakt zijn van Miratex? Dit is de exclusieve stof van de Miraclesuit en heeft drie maal meer “spandex” dan de doorsnee badmodestoffen, waardoor het drie maal steviger is dan een gewoon badpak. Daarnaast ook gemaakt van XTRA LIFE LYCRA wat chloor bestrijd en je badpak dus langer mooier houdt.

Miraclesuit

Grotere cupmaten

Ruime collectie voor de vollere cupmaten. Badpakken in grotere cupmaten met prachtige pasvormen met en zonder beugels die jou de juiste ondersteuning en comfort bieden. Je zult je zelfverzekerd voelen en stralend over het strand of bij het zwembad lopen. Dat willen we toch allemaal?

Roidal

Stijlvol zwart

Zwart blijft altijd goed, mooi, stijlvol en tijdloos. Maak je look af met een mooie strandjurkje of andere accessoire en je bent klaar voor de zomer!

Prima Donna

Rugdetails

Wauw, de lage rug! Een badpak saai? Totaal niet. Toch nog de juiste ondersteuning, het is sexy en je wordt nog lekker bruin ook. Dit seizoen zien we ruffles en glitters, maar kunnen ook heel veel badpakken op meerdere manieren gedragen worden. Kruislings, halter of bijvoorbeeld met 1 bandje.

Seafolly Beachlife Miracelsuit

Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste badpak! Kom jij onze mooie nieuwe badmode collectie snel bewonderen? Toch liever een bikini? Uiteraard hebben wij ook al een grote collectie bikini’s in de winkel hangen van o.a. Beachlife, Cyell, Marie Jo, Prima Donna, Sunflair en Seafolly.

Liefs,

Team Lingerie Zwolle

MEER

Lingerie trends najaar 2023

Deze winter zien we heel veel extra (sier) bandjes in de lingerie. De vaak afneembare bandjes accentueren je vrouwelijke decolleté….

31 okt 2023
lees verder

Nieuwe nachtmode & huispakken seizoen!

Ondertussen hangt de winkel vol met onze prachtige nachtmode collecties! Het wordt nu toch echt kouder, dus misschien ben je…

18 okt 2023
lees verder

Feest: 10 jaar Lingerie Zwolle!

Wij bestaan dit jaar eigenlijk al 20 jaar, maar 10 jaar geleden is de naam LinCherie Zwolle aangepast in Lingerie…

02 sep 2023
lees verder