Spring naar content

Nieuw seizoen? Garderobe check: dit móet je in je kast hebben

Oké. Misschien wil je er nog niet aan denken. Maar een nieuw seizoen breekt langzaam aan. Voor veel vrouwen geldt dat de bikini terug in de kast kan (de lucky ones daargelaten, natuurlijk) en is het tijd om de balans van je garderobe op te maken.

Ook al hoop ik, net als jij, nog op een paar zonnige dagen… Ik word ook enorm blij van de nieuwe collectie die weer binnenkomt. Maak je klaar voor een nieuw seizoen met the big 3: Trendy, Sexy en Basic. Met één setje in elk van deze categorieën zit jij helemaal goed. 

Sexy

Zorg voor tenminste één spannende set in je kast. Eentje waar je je mooi, sexy en helemaal zelfverzekerd in voelt.

Aubade

Trendy

Ook een trendy setje is een musthave. Trends van nu? Qua kleuren zien we voornamelijk warme herfsttinten. Denk aan donkerbruin en bordeauxrood. Kijken we naar de vorm, dan blijft de niet-voorgevormde bh, zoals een bralette, een trend. Fijn! Want het zit comfortabel én is sexy. Verder zien we dit seizoen veel kant en glitter.

Basic

Net zo belangrijk als een trendy en een spannender setje, is de basic set. Een goede basic draag je overal onder. Kies je voor een mooie zwarte bh, dan kan je deze makkelijk combineren met ander zwart ondergoed. Draag je veel lichte kleding, ook in de winter? Dan is een huidskleur bh een goed idee. Kies in ieder geval voor een basic die bij jou past. Waar jij je goed in voelt en waar je niet over na hoeft te denken!

1. Prima Donna Twist – Epirus 2. Prima Donna Twist – I DO 3. Marie Jo – Jane

Hulp nodig? We helpen je graag in onze winkel!

MEER

Nieuwe badmode seizoen 2023

Wij zijn al even begonnen met het nieuwe badmode seizoen. De winkel hangt al vol met badpakken, bikini’s, strandjurkjes en…

06 feb 2023
lees verder

All i want for Christmas is sexy lingerie

Luxe lingerie voor de feestdagen! Wie wil er nou niet verwend worden met een mooi cadeautje onder de kerstboom? Niet…

16 dec 2022
lees verder

Nieuwe collega, even voorstellen…

Ik ben Vivian 35 jaar, kom uit Zwolle en woon hier samen met mijn partner, dochter en zoontje. Misschien dat…

02 dec 2022
lees verder