Spring naar content

Nieuwe collega, even voorstellen…

Ik ben Vivian 35 jaar, kom uit Zwolle en woon hier samen met mijn partner, dochter en zoontje.

Misschien dat sommigen van jullie mij wel herkennen, want ik heb al een werkverleden in de detailhandel. Zelf heb ik 8 jaar een eigen dames fashion boutique Lev fashion gehad ook hier in Zwolle. Ik ben hier op mijn 21ste mee begonnen, nadat ik mijn HBO diploma gehaald had aan de Fashion Business school TMO. Een uitstap naar warenhuis Prénatal gemaakt, na de geboorte van mijn dochter en nu naar 4 jaar terug bij een zelfstandige (lingerie speciaalzaak).

Het terugkomen in een familiebedrijf voelt voor mij als thuiskomen. Britt en haar moeder mogen helpen, samen dezelfde doelen nastreven, alles van a tot z mee krijgen, zowel in de winkel als achter de schermen en er echt samen als klein team met lieve collega’s voor gaan! Dat is wat mij enorm aanspreekt en waar ik mijn passie, enthousiasme en energie in kwijt kan. Ik ben verantwoordelijk voor o.a. de webshop, marketing, nieuwe producten, bestellingen en betalingen en allerbelangrijkste om jullie te voorzien van advies!

De rest van de tijd zullen jullie mij dan ook in de winkel zien, waar ik jullie over onze mooie collecties mag vertellen! Super leuk weer het hechte klantcontact ( veel ook met vaste klanten) en jullie met een glimlach de deur uit te zien gaan. Om jullie nog beter te kunnen adviseren en alle ins en outs van het lingerie vak te leren ben ik in oktober op training geweest bij van de Velde.  De leverancier van onze 2 grootste merken: Marie Jo & Prima Donna.

Een dag vol met mede concullega’s waarbij wij veel informatie, voorbeelden en hele interessante vraagstukken kregen.

Want waar bestaat een bh nou eigenlijk allemaal uit? En waar moet je op letten als je een bh koopt? Daarnaast wat maakt onze bh’s nou zo speciaal of duurder dan in een andere zaak? Voor antwoord op al deze vragen zien wij jullie heel graag in de winkel! Ik zal hier onder een kleine sfeerimpressie geven van deze super leuke, leerzame en goed georganiseerde dag.

Ik hoop tot snel in onze winkel.

Vivian

MEER

Draag jij al een goede sport bh?

Een sport BH is speciaal ontworpen om schokken tijdens het bewegen op te vangen. Daarnaast geeft deze bh optimale ondersteuning…

17 mei 2024
lees verder

Lingerie & badmode trends voorjaar 2024

Wauw de winkel hangt ondertussen vol met de prachtige voorjaarscollecties van o.a. Prima Donna, Marie Jo, Mey, Aubade & Lingadore!…

08 apr 2024
lees verder

Lingerie trends najaar 2023

Deze winter zien we heel veel extra (sier) bandjes in de lingerie. De vaak afneembare bandjes accentueren je vrouwelijke decolleté….

31 okt 2023
lees verder