Spring naar content

Bikini of badpak? Voel je zelfverzekerd in badmode!

Bij ons in de paskamer horen wij vaak iets waar iemand minder blij mee is. Wij zorgen er voor met de juist passende bikini of badpak dat jouw pluspunten versterkt worden! Wij vinden ook dat iedereen juist blij mag zijn met haar lichaam. Smal, klein, vol of groot met de juiste bikini of badpak voel je je comfortbal en blij!

Je moet natuurlijk doen wat bij je past! Maar wij horen vaak of een badpak niet oudbollig of saai is. Maar een badpak en badpak modisch, sexy,  hip, comfortabel en kan super stijlvol zijn!  Van prints, roesels en glitters tot een lage rug en ‘(diep) mooi decolleté. Er  is echt heel veel in onze badmode collectie te krijgen.

Een badpak kan je figuur meer in verhouding laten komen of net even dat buikje verhullen, waar je liever de nadruk niet oplegt. Veel van onze badpakken hebben tummy control en of zijn corrigerend waardoor ze je ook een hele fijne  ondersteuning geven. Alles behalve saai en degelijk. Hieronder wat echte eyecatchers! Zijn jullie overtuigd?

De campange Cyell x Vivian Hoorn staat voor je zelfverzekerd voelen in badkleding! De samenwerking tussen Cyell en Vivian is voor ons een grote inspiratiebron. Zij laat zien dat je trots moet zijn om hoe je eruit ziet.

MEER

Draag jij al een goede sport bh?

Een sport BH is speciaal ontworpen om schokken tijdens het bewegen op te vangen. Daarnaast geeft deze bh optimale ondersteuning…

17 mei 2024
lees verder

Lingerie & badmode trends voorjaar 2024

Wauw de winkel hangt ondertussen vol met de prachtige voorjaarscollecties van o.a. Prima Donna, Marie Jo, Mey, Aubade & Lingadore!…

08 apr 2024
lees verder

Lingerie trends najaar 2023

Deze winter zien we heel veel extra (sier) bandjes in de lingerie. De vaak afneembare bandjes accentueren je vrouwelijke decolleté….

31 okt 2023
lees verder