Spring naar content

BH’S voor grote cupmaat

Misschien dat je het al wist maar wij vinden Prima Donna het merk voor vrouwen met een grotere cupmaat!

Voor een grotere boezem kun je kiezen uit een voorgevormde bh en een niet voorgevormde bh, beugel bh. Bij grotere borsten wordt gedacht dat een voorgevormde bh’s groter maakt, dit is absoluut niet het geval. Laten we voorop stellen, een voorgevormde bh moet wel bij je borsten passen. Als het past, geeft een voorgevormde  bh een mooi rond en glad effect onder de aansluitende kleding. Bij voorgevormde bh’s is het belangrijk dat de borst goed in de cups vallen en het tussen stukje aansluit tussen de borsten. Je hebt van Prima Donna twee soorten voorgevormde bh’s, een full cup, deze sluit hoog over je borsten en zorgen dat je borsten er goed in vallen, en een balconet cup, deze cup is vaak geschikt als je boven lichaam wat korter is of als je een wat minder stevige borst hebt.

Een niet voorgevormde bh met beugel  is vaak iets steviger dan een voorgevormde bh. Zeker als je de drie delige cup van prima donna pakt. Deze bh heeft drie vakverdelingen , een onderkant die zorgt voor de lift van de borst, de zijkant, het belangrijkste deel deze ondersteund de zijkant van de borst, de zijkant zorgt ervoor dat je de borst iets wat naar voren draagt en dit maakt je taille slanker. Het derde deel, de bovenkant, dit deel is vaak van kant, dit rekt een beetje mee waardoor het perfect aansluit aan de bovenkant van de cup. Ook met iets borst verschil, corrigeert deze mooi aan beide kanten van de borst. 

MEER

Van prints tot pastel | Lingerie en badmode trends zomer 2021

Ik weet niet hoe het met jou is, maar wat mij betreft kan de zomer niet snel genoeg beginnen. Hoeveel…

25 feb 2021
lees verder

Sport BH

Wie al eens ging hardlopen zonder sportbh, weet het al: een sportbh is onmisbaar. Of je nu loopt, tennist of…

22 jan 2021
lees verder

De mooiste basic lingerie voor iedere dag!

De mooiste basic lingerie voor iedere dag! Mooie lingerie is als een laagje extra liefde voor jezelf. Mooie lingerie begint…

15 jan 2021
lees verder