Spring naar content

BH check – check of jou bh goed zit

Uit recent onderzoek is gebleken dat slechts 30% van de vrouwen de juiste BH-maat draagt. En dat terwijl je BH pas echt comfortabel zit en mooi oogt onder je kleding als je de juiste maat draagt.

1. RIMPELT DE STOF VAN JE BH? SLUITEN DE CUPS NIET MOOI AAN?

Dan is de cup te groot. De cup moet de borst mooi omsluiten en mag nergens plooitjes of rimpels vertonen.

2. KRUIPT JE RUGPAND OMHOOG?

Dan is het rugpand te groot. Het rugpand moet perfect horizontaal rond het lichaam passen. Een rugpand dat niet mooi aansluit op de rug kan nooit de nodige steun geven. Het gewicht van de borsten trekt het rugpand omhoog.

3. SNIJDT DE CUPRAND IN JE BORST?

Dan is de cup te klein. De overgang van de cup naar de borst moet een mooie vloeiende lijn zijn. Een te kleine cup zorgt voor een onflatterende insnijding in de borst waardoor het lijkt of je ineens ‘dubbele’ borsten hebt.

TIP: LAAT JE MAAT BEPALEN!

Heel wat factoren hebben invloed op je lichaam en dus ook op je borsten: een zwangerschap, gewichtsschommelingen, een jaartje ouder worden. Laat daarom minstens één keer per jaar je BH-maat bepalen door een Lingerie Styling specialiste. Of , beter nog: laat je bij de aankoop van iedere nieuwe BH begeleiden. Zo ben je zeker dat je de juiste BH-maat draagt.

MEER

Van prints tot pastel | Lingerie en badmode trends zomer 2021

Ik weet niet hoe het met jou is, maar wat mij betreft kan de zomer niet snel genoeg beginnen. Hoeveel…

25 feb 2021
lees verder

Sport BH

Wie al eens ging hardlopen zonder sportbh, weet het al: een sportbh is onmisbaar. Of je nu loopt, tennist of…

22 jan 2021
lees verder

De mooiste basic lingerie voor iedere dag!

De mooiste basic lingerie voor iedere dag! Mooie lingerie is als een laagje extra liefde voor jezelf. Mooie lingerie begint…

15 jan 2021
lees verder