Spring naar content

BH check – check of jou bh goed zit

Uit recent onderzoek is gebleken dat slechts 30% van de vrouwen de juiste BH-maat draagt. En dat terwijl je BH pas echt comfortabel zit en mooi oogt onder je kleding als je de juiste maat draagt.

1. RIMPELT DE STOF VAN JE BH? SLUITEN DE CUPS NIET MOOI AAN?

Dan is de cup te groot. De cup moet de borst mooi omsluiten en mag nergens plooitjes of rimpels vertonen.

2. KRUIPT JE RUGPAND OMHOOG?

Dan is het rugpand te groot. Het rugpand moet perfect horizontaal rond het lichaam passen. Een rugpand dat niet mooi aansluit op de rug kan nooit de nodige steun geven. Het gewicht van de borsten trekt het rugpand omhoog.

3. SNIJDT DE CUPRAND IN JE BORST?

Dan is de cup te klein. De overgang van de cup naar de borst moet een mooie vloeiende lijn zijn. Een te kleine cup zorgt voor een onflatterende insnijding in de borst waardoor het lijkt of je ineens ‘dubbele’ borsten hebt.

TIP: LAAT JE MAAT BEPALEN!

Heel wat factoren hebben invloed op je lichaam en dus ook op je borsten: een zwangerschap, gewichtsschommelingen, een jaartje ouder worden. Laat daarom minstens één keer per jaar je BH-maat bepalen door een Lingerie Styling specialiste. Of , beter nog: laat je bij de aankoop van iedere nieuwe BH begeleiden. Zo ben je zeker dat je de juiste BH-maat draagt.

MEER

Lingerie & badmode trends voorjaar 2024

Wauw de winkel hangt ondertussen vol met de prachtige voorjaarscollecties van o.a. Prima Donna, Marie Jo, Mey, Aubade & Lingadore!…

08 apr 2024
lees verder

Lingerie trends najaar 2023

Deze winter zien we heel veel extra (sier) bandjes in de lingerie. De vaak afneembare bandjes accentueren je vrouwelijke decolleté….

31 okt 2023
lees verder

Nieuwe nachtmode & huispakken seizoen!

Ondertussen hangt de winkel vol met onze prachtige nachtmode collecties! Het wordt nu toch echt kouder, dus misschien ben je…

18 okt 2023
lees verder