Spring naar content

Beauty comes in every size

Curvy of slank, vollere borsten of een kleine cup… Iedere vrouw is prachtig. Laten we afspreken dat wij vrouwen dit eens vaker gaan omarmen. Wordt de wereld direct een beetje mooier van! In het kader van practice what you preach zetten we twee merken in de spotlights die op dit gebied het goede voorbeeld geven: Love Stories & Prima Donna Twist.

De lingerie van Love Stories is typisch lingerie voor elke dag; de bralettes zijn comfy én sexy. Het draagt super comfortabel omdat de bralettes geen beugel hebben en toch sexy door de zachte, fijne stoffen. Beste van twee werelden dus!

Vaak horen we van klanten dat de setjes van Love Stories vooral geschikt lijken voor jonge, slanke meiden; “Nee, nee dit is niets voor mij”. Zo zonde, want niets is minder waar. De bralettes zijn verkrijgbaar in cup A t/m F en nieuwe campagnebeelden van Love Stories bewijzen het tegendeel nogmaals met prachtige foto’s van diversiteit aan modellen in leeftijd en maat. Oordeel zelf!

Wel goed om te weten: door het ontbreken van de beugel geven de bralettes niet veel steun. Dus heb je vollere borsten en hou je van meer support? Dan zijn onze andere merken wellicht beter passend, zoals Prima Donna of Prima Donna Twist.

Prima Donna is al sinds 1985 hét lingerie merk voor volle borsten en curvy vrouwen. Met enorm veel kennis en ervaring in grotere cups maakt Prima Donna bh’s met perfecte pasvormen en een bijzonder hoge kwaliteit.

Ook leuk, maar iets minder bekend is het jongere zusje van Prima Donna: Prima Donna twist. Deze collectie heeft een jongere, frisse stijl. Hierdoor ook helemaal leuk voor jongere vrouwen met een volle cup die sexy, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen in het leven willen staan. Je voelt je gegarandeerd op en top vrouw als je dit draagt.

Wil je het verschil eens ervaren? Voelen welk merk het beste bij jou past? Kom dan eens langs in onze winkel en ervaar het zelf. Uiteindelijk gaat het erom dat jíj je fijn en vrouw voelt in de lingerie die je draagt. Want Who run the world…?

MEER

Draag jij al een goede sport bh?

Een sport BH is speciaal ontworpen om schokken tijdens het bewegen op te vangen. Daarnaast geeft deze bh optimale ondersteuning…

17 mei 2024
lees verder

Lingerie & badmode trends voorjaar 2024

Wauw de winkel hangt ondertussen vol met de prachtige voorjaarscollecties van o.a. Prima Donna, Marie Jo, Mey, Aubade & Lingadore!…

08 apr 2024
lees verder

Lingerie trends najaar 2023

Deze winter zien we heel veel extra (sier) bandjes in de lingerie. De vaak afneembare bandjes accentueren je vrouwelijke decolleté….

31 okt 2023
lees verder