Spring naar content

All i want for Christmas is sexy lingerie

Luxe lingerie voor de feestdagen! Wie wil er nou niet verwend worden met een mooi cadeautje onder de kerstboom? Niet voor niets de mooiste tijd van het jaar. Dan mag jij ook de mooiste versie van jezelf zijn! Dit begint bij een perfect passend lingerie setje, waarin jij je op en top vrouwelijk, zelfverzekerd en gelukkig voelt. Lingerie geven wordt steeds populairder. Hint je partner, familie of een andere dierbare waar jij straks de feestdagen mee mag vieren.

Marie Jo – Raia, Aubade – Sweet Folk, Aubade – Femme Passion

Een mooi cadeau voor jezelf is natuurlijk altijd een goed idee! Prachtig kant, broderie, bloemen, pareltjes en glitters alles mag om jou deze dagen en de rest van het jaar te laten stralen!

Zwart is altijd een goed idee, het is niet alleen makkelijk te combineren met kleding, maar zwarte lingerie is altijd stijlvol en sexy. We hebben een aantal klassiekers en nieuwe collectie op een rijtje gezet om je te inspireren.

Prima Donna – Epirus, Prima Donna – I DO, Marie Jo – Jane
Prima Donna – Sophora, Prima Donna – Arthill

Wij adviseren je graag en helpen ook graag om een perfect cadeau te zoeken. Mocht de maat niet goed zijn, mag het uiterraard geruild of teruggebracht worden! Zie je door de kerstbomen het bos niet meer? Dan hebben wij natuurlijk ook prachtig ingepakte cadeaubonnen klaarliggen.

Prima Donna – Las Salinas, Prima Donna – Petit Pris, Prima Donna – Pleaseanton

Wij wensen je alvast hele fijne en mooie feestdagen!

Liefs team Lingerie Zwolle

MEER

Lingerie trends najaar 2023

Deze winter zien we heel veel extra (sier) bandjes in de lingerie. De vaak afneembare bandjes accentueren je vrouwelijke decolleté….

31 okt 2023
lees verder

Nieuwe nachtmode & huispakken seizoen!

Ondertussen hangt de winkel vol met onze prachtige nachtmode collecties! Het wordt nu toch echt kouder, dus misschien ben je…

18 okt 2023
lees verder

Feest: 10 jaar Lingerie Zwolle!

Wij bestaan dit jaar eigenlijk al 20 jaar, maar 10 jaar geleden is de naam LinCherie Zwolle aangepast in Lingerie…

02 sep 2023
lees verder