Spring naar content

All i want for Christmas is sexy lingerie

Luxe lingerie voor de feestdagen! Wie wil er nou niet verwend worden met een mooi cadeautje onder de kerstboom? Niet voor niets de mooiste tijd van het jaar. Dan mag jij ook de mooiste versie van jezelf zijn! Dit begint bij een perfect passend lingerie setje, waarin jij je op en top vrouwelijk, zelfverzekerd en gelukkig voelt. Lingerie geven wordt steeds populairder. Hint je partner, familie of een andere dierbare waar jij straks de feestdagen mee mag vieren.

Marie Jo – Raia, Aubade – Sweet Folk, Aubade – Femme Passion

Een mooi cadeau voor jezelf is natuurlijk altijd een goed idee! Prachtig kant, broderie, bloemen, pareltjes en glitters alles mag om jou deze dagen en de rest van het jaar te laten stralen!

Zwart is altijd een goed idee, het is niet alleen makkelijk te combineren met kleding, maar zwarte lingerie is altijd stijlvol en sexy. We hebben een aantal klassiekers en nieuwe collectie op een rijtje gezet om je te inspireren.

Prima Donna – Epirus, Prima Donna – I DO, Marie Jo – Jane
Prima Donna – Sophora, Prima Donna – Arthill

Wij adviseren je graag en helpen ook graag om een perfect cadeau te zoeken. Mocht de maat niet goed zijn, mag het uiterraard geruild of teruggebracht worden! Zie je door de kerstbomen het bos niet meer? Dan hebben wij natuurlijk ook prachtig ingepakte cadeaubonnen klaarliggen.

Prima Donna – Las Salinas, Prima Donna – Petit Pris, Prima Donna – Pleaseanton

Wij wensen je alvast hele fijne en mooie feestdagen!

Liefs team Lingerie Zwolle

MEER

VACATURE: Weekend kracht

Ben je op zoek naar een bijbaantje in het weekend? Zit jij in je examen jaar, of wil jij naast…

21 apr 2023
lees verder

Nieuwe badmode seizoen 2023

Wij zijn al even begonnen met het nieuwe badmode seizoen. De winkel hangt al vol met badpakken, bikini’s, strandjurkjes en…

06 feb 2023
lees verder

Nieuwe collega, even voorstellen…

Ik ben Vivian 35 jaar, kom uit Zwolle en woon hier samen met mijn partner, dochter en zoontje. Misschien dat…

02 dec 2022
lees verder