Spring naar content

Feest: 10 jaar Lingerie Zwolle!

Wij bestaan dit jaar eigenlijk al 20 jaar, maar 10 jaar geleden is de naam LinCherie Zwolle aangepast in Lingerie Zwolle. Dit was het moment dat wij als zelfstandig ondernemers verder gingen en ik, Britt de zaak van mijn moeder overnam. Wij willen deze mijlpaal natuurlijk niet zomaar voor bij laten gaan. Het wordt een feestmaand met leuke acties, prijzen, goodiebags en een hapje & drankje.

Wij starten gelijk met een leuke actie! Wij geven vanaf nu tot eind september €10,- korting op een BH naar keuze! Geldig op de gehele collectie bij besteding vanaf €75,-. Actie zowel geldig in de winkel als online en niet in combinatie met andere acties. Wij hopen velen van jullie in de winkel te zien en of online blij te maken!

Gebruik online KORTINSCODE: 10LINGERIE

Houdt onze socials ook in de gaten, er komen namelijk hele leuke winacties aan!! Wij geven je in de blog alvast een kleine SNEAK PEEK van de prijzen. Wij geven namelijk een lingerie set weg van Prima Donna, onze bestseller push-up bh kan je winnen, en geven wij 5x de color studio weg. Deze laatste slip kun je niet allen winnen maar deze kan je ook komen shoppen met 15% korting vanaf 18 september. Dit is het moment om deze slip eens uit te proberen want dit is niet voor niks onze bestseller, naadloos kant, shaping op de buik en ook nog eens heel mooi.

En als klapper sluiten wij de maand september af met een hoofdprijs van maar liefst €650,- in dit pret pakket zit onder andere een lingerie set, slips, een bikini, strand tas met strandlaken, pyjama, slipdress, pantoffels en toilet tas. Mee doen? Houd onze instagram en facebook pagina in de gaten.

Bedankt voor het vertrouwen in ons en we hopen je snel te zien in onze mooie winkel in hartje Zwolle of shop online. Ben jij tevreden over onze paskamer service? Geef ons je revieuw of vertel over ons, want onze missie is, nog meer vrouwen blij maken met een goed zittende BH.

Schrijf een review: Lingerie Badmode reviews | Bekijk consumentenreviews over lingerie-badmode.nl (trustpilot.com)

MEER

Draag jij al een goede sport bh?

Een sport BH is speciaal ontworpen om schokken tijdens het bewegen op te vangen. Daarnaast geeft deze bh optimale ondersteuning…

17 mei 2024
lees verder

Lingerie & badmode trends voorjaar 2024

Wauw de winkel hangt ondertussen vol met de prachtige voorjaarscollecties van o.a. Prima Donna, Marie Jo, Mey, Aubade & Lingadore!…

08 apr 2024
lees verder

Lingerie trends najaar 2023

Deze winter zien we heel veel extra (sier) bandjes in de lingerie. De vaak afneembare bandjes accentueren je vrouwelijke decolleté….

31 okt 2023
lees verder