Spring naar content

Laventure TOM BH push-up

91,90

Kleur zwart
Welke maat past?
Artikelnummer: 0220827 chb Categorie: Tags: ,

Eigenschappen

Kleur: zwart
Dessin: effen
Voorgevormd: ja, push up
Beugel: ja
Sluiting; haaksluiting op de rug
Bandjes: verstelbare schouderbandjes die ook in de nek en kruislings gedragen kunnen worden.
Details: effen t-shirt bh in het zwart, speelse rondjes op schouderbandjes en tussen de cups, ook kruislings en als halter te dragen

Beschrijving

De Marie Jo L'Aventure TOM push up bh is zwart. De bh heeft een gladde cup ideaal te dragen als t-shirt bh. De bh heeft een haaksluiting op de rug en vaste, verstelbare schouderbandjes, welke ook kruislings en in de nek te dragen zijn. De schouderbandjes zijn afgewerkt met rondjes. De cup omvat bovenaan een groot deel van de borst. Tussen de cups zit een sierlijk rondje. Verstop de speelse schouderbandjes niet, maar combineer de bh met een leuke top waarbij de bandjes gezien mogen worden.

Verzenden

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is de volgende dag al in huis.* Dit geldt voor alle bestellingen binnen Nederland. Je betaalt bij Lingerie-Badmode € 6.95 verzendkosten binnen Nederland en buitenland. Bij besteding van € 75,- of meer neemt Lingerie-Badmode de verzendkosten voor haar rekening.

De pakketten worden bij ons opgehaald door Fietskoeriers.nl. In de meeste steden worden de pakketten ook door fietskoeriers bezorgd. Is dit niet mogelijk dan wordt het pakket overgedragen aan DHL. Zij bezorgen onder dezelfde leveringsvoorwaarden.

Retourneren

Indien je artikelen wilt retourneren, kan dat binnen 14 dagen na de datum dat je de goederen ontvangen hebt.

  1. Bij de bestelling wordt een retour formulier meegeleverd. Dit retourformulier dien je volledig ingevuld mee retour te zenden.
  2. Indien wij je retour in goede orde (ongebruikt, met originele labels en zonder beschadigingen, bij voorkeur in originele verpakking) ontvangen, ontvang je binnen tien werkdagen het aankoopbedrag terug op het rekeningnummer waarmee je de bestelling hebt voldaan. Heb je betaald met een creditcard? Het terugstorten van een creditcardtransactie kan langer duren dan bij andere betaalmethoden. Dit komt doordat het via het systeem van de creditcard leverancier gaat en via de systemen van de creditcardmaatschappijen. Het bedrag zal uiterlijk binnen 14 dagen op het creditcard statement staan. (Dit is het overzicht waar alle transacties van de creditcard terug te zien zijn.)
  3. Je kunt de retour op eigen kosten retour sturen naar het onderstaande postadres in Zwolle. Je bent zelf aansprakelijk voor de aankomst van de retourzending. Wij raden je dan ook aan om het bewijs van verzending goed te bewaren. Op je verzendbewijs staat een barcodenummer waarmee het pakket traceerbaar is, zo is altijd direct te achterhalen waar je pakketje zich bevindt.